Sunshine Spirit bij Wolterinck Event DecorationSunshine Spirit bij Wolterinck Event Decoration
Back Back Nieuws

Sunshine Spirit bij Wolterinck Event Decoration

25 april 2019

Is er een betere tijd voor het lanceren van drie nieuwe interieursferen dan het voorjaar? Nee, en dat snappen ze bij Wolterinck Event Decoration ook. Met om ons heen de natuur die ontwaakt, krijgen we allemaal behoefte aan een gezonde dosis groen, kleur, licht en geur om ons heen. En dus creëerden de decorateurs en stylisten van een van 's lands grootste groendecorateurs drie nieuwe looks voor bedrijfsruimtes, kantoren en events. Als we de namen Sunshine Spirit, Exotic Fever en Lemon Breeze mogen geloven, staat ons een hoop warmte en tegelijkertijd een lekker fris windje te wachten!

It's time to shine

De gemene deler van de drie stijlen is de vrolijke kleur geel. Glanzend en knallend of juist mat en subtiel. In felle tinten en intense kleurcontrasten of op een natuurlijke, pure manier. Iedere sfeer heeft zo zijn eigen kenmerken. Zo brengt Sunshine Spirit vooral nieuwe energie en gedurfde variatie. Exotic Fever staat voor een tropische junglelook, waarbij grote planten en luxe accessoires zorgen voor de levendige sfeer, en Lemon Breeze neemt ons tot slot mee naar ongerepte stranden op een verlaten, mediterraans eiland. Het enige wat we zelf nog hoeven te doen, is genieten. Samen met onze gasten, klanten en personeel natuurlijk.

Van de vergaderkamer tot de kantoortuin

Als eventmanager of bedrijfsleider staat u keer op keer voor de uitdaging uw bedrijfsruimte, ontvangsthal, congrescentrum of feestlocatie zo aan te kleden dat gasten zich direct welkom voelen. Maar hoe stylet of restylet u nu eigenlijk een ruimte, zonder dat u elk seizoen een compleet nieuwe inrichting moet aanschaffen? Waar houdt u rekening mee bij het plaatsen van planten, bloemen en andere decoratie-items? Bij Wolterinck Event Decoration nemen ze u deze zorgen én de realisatie uit handen. Ze laten zien dat u met kleine aanpassingen en een portie groen enorm veel kunt doen. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!