Summer Vibes: vier de zomer bij het NBC CongrescentrumSummer Vibes: vier de zomer bij het NBC Congrescentrum
Back Back Nieuws

Summer Vibes: vier de zomer bij het NBC Congrescentrum

21 april 2022

De zomermaanden staan weer voor de deur. Om dat te vieren mixt het NBC Congrescentrum van medio april tot en met september business  met pleasure tijdens Summer Vibes. Een sfeervolle tuin van 1.800 m2, foodtrucks vol met lekker eten, entertainment en bovenal een gastvrij team. De perfecte setting om weer écht samen te genieten van deze zonnige periode. Voel jij al zomerkriebels?

Het NBC Congrescentrum verwacht dat veel bedrijven de aankomende zomer flink wat in te halen hebben. Tijdens de pandemie zijn veel fysieke bijeenkomsten uitgesteld of verplaatst naar een digitaal alternatief. Nu alle maatregelen zijn opgeheven, staat niets je meer in de weg om live samen te komen.

Of het nu om een training of personeelsupdate gaat of juist om informeel samenkomen met een borrel of barbecue. Deze zomer vieren we ‘live’!

Zomers proosten met jouw gasten

Wat mag je verwachten? Verschillende (overdekte) terrassen, festivalvlaggen, prikverlichting, foodcourt en een game-area. Tel daar het gastvrije team van het NBC Congrescentrum bij op en Summer Vibes is compleet. Deze feestelijke setting in combinatie met het warme seizoen toveren vast een glimlach op het gezicht van jouw gasten! Samen met live gezelschap proosten op deze zonnige periode draagt daar natuurlijk extra aan bij.

De ideale periode voor een bijeenkomst

Het is druk in evenementenland. Nu alle maatregelen zijn opgeheven, stromen de agenda’s bij mening evenementenlocatie en -leverancier gelukkig weer vol. Daarom kan een datum vastleggen voor jou als opdrachtgever in deze drukke periode best lastig zijn. Ook daarom lanceert het NBC het concept Summer Vibes. We trekken het eventseizoen gewoon door tot in de zomer. Zo zorgen we ervoor dat je ook in de zomermaanden jouw bijeenkomst kan organiseren. Met alle zomerse extra’s die deze informele setting biedt.

Meer informatie over Summer Vibes? Bekijk de speciale Summer Vibes pagina hier. Benieuwd naar de beschikbare ruimtes tijdens de zomerperiode? Bekijk hier de ruimtes van het NBC.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!