SugarCity Events breidt uit naar de Britse marktSugarCity Events breidt uit naar de Britse markt
Back Back Nieuws

SugarCity Events breidt uit naar de Britse markt

28 februari 2020

SugarCity Events heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt met internationale evenementen van o.a. Google, PwC en Jaguar, en is klaar om internationaal verder uit te breiden. Dit jaar gaat SugarCity Events verder investeren in klanten en partners binnen het Verenigd Koninkrijk.

Lokale vertegenwoordiging

Salesmanager Fleur Sikkes gaat SugarCity Events lokaal vertegenwoordigen om zo een duurzaam netwerk op te bouwen in het Verenigd Koninkrijk. Om haar positie daar te versterken, is SugarCity Events een samenwerking gestart met hotel republic ltd, die gaat assisteren bij het bewerken van de Britse MICE-industrie. Het SugarCity Eventsteam is klaar om het Verenigd Koninkrijk over deze unieke evenementenlocatie te vertellen.

Evenementenlocatie met karakter

In deze voormalige suikerfabriek onder de rook van Amsterdam, heeft industrieel erfgoed een nieuw leven gekregen. Met 10.000 vierkante meter aan evenementenruimte is SugarCity Events dé industriële evenementenlocatie van Nederland. Hoge plafonds, enorme boilers en industriële trappen worden
gecombineerd met de nieuwste technologie (zoals opvallende ledverlichting en een voertuiglift). Deze rauwe evenementenlocatie is perfect voor productlanceringen, beurzen, conferenties en (bedrijfs)feesten.

Uitstekende bereikbaarheid

De goede bereikbaarheid en strategische ligging van Amsterdam binnen Europa verklaren waarom SugarCity Events een populaire locatie is voor internationale evenementen. SugarCity Events is zeer goed bereikbaar vanaf Schiphol en heeft een treinstation voor de deur met een directe verbinding van en naar
Amsterdam. Dankzij de directe treinverbinding tussen Amsterdam en Londen is het binnenkort mogelijk om SugarCity Events op een snelle en milieuvriendelijke manier te bereiken vanuit het Verenigd Koninkrijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!