Back Back Nieuws

Succesvolle Open Dagen voor Traffic Control

17 augustus 2007
De deelnemers aan de Open Dagen van Traffic Control waren na afloop unaniem enthousiast. ‘Professioneel, leuk én educatief’. Geïnteresseerden mochten op diverse data in juli en augustus een kijkje nemen op de locatie Traffic Safety Center in Gouda. Vele bedrijven en evenementenbureaus maakten gebruik van deze mogelijkheid. Geheel vrijblijvend namen zij deel aan diverse activiteiten waaronder Anti-slipcursus, Off-road rijden, Ongevalsimulator en Segway rijden.
Traffic Control is organisator van gemotoriseerde bedrijfsuitjes, evenementen, relatiedagen en incentives. Twee keer per jaar houden zij Open Dagen. Bijzonder aan deze editie was dat er een aantal nieuwe activiteiten werden gepresenteerd, zoals de Klimwand, Bugxter en Segway. Het Segway rijden was meegenomen in het activiteitenprogramma van de Open Dagen. De Klimwand en Bugxter konden worden bewonderd. Inmiddels zijn deze activiteiten al gewilde onderdelen voor bedrijfsuitjes.

Naast het aanbod van activiteiten werden ook de overige mogelijkheden van Traffic Control besproken met de aanwezigen. Zo is er de mogelijkheid om te vergaderen op een bijzondere locatie eventueel met bijvoorbeeld een bijzondere activiteit in de pauze. Er was veel interesse voor Traffic Control on Tour. Deze bijzondere tak van het bedrijf maakt het mogelijk om de diverse activiteiten van Traffic Control in te huren op externe locaties. Een Ferrari voor de deur tijdens de opening van een nieuw pand, Segway rijden tijdens open dagen en zelfs een slipbaan op locatie is mogelijk.

De organisatie is zelf erg tevreden over de Open Dagen. Dankzij de enthousiaste reacties en gerichte aanvragen is voor hen bevestigd dat de Open Dagen een goede manier zijn om geïnteresseerde partijen te laten kennismaken. De volgende editie van de Open Dagen van Traffic Control staat gepland voor de wintermaanden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!