Succesvolle online editie van De Bierkade op de NoordkadeSuccesvolle online editie van De Bierkade op de Noordkade
Back Back Nieuws

Succesvolle online editie van De Bierkade op de Noordkade

26 februari 2021

Cultuur Haven Veghel organiseert met regelmaat publieksevenementen in eigen regie, waaronder De Bierkade. Dit smaakwalhalla voor de bierliefhebber trekt jaarlijks ruim 1.000 bezoekers. Omdat het dit jaar niet mogelijk was om de bezoekers fysiek te ontvangen, werd een online alternatief bedacht. En dat bleek een succes. Op zondag 21 februari vond Bierkade At Home plaats. Zo’n 500 gasten volgden een programma via een strakke livestream.

 Zes brouwers

Gasten konden zich aanmelden voor het evenement door een Bierkade At Home pakket voor twee personen te bestellen. Het pakket bevatte diverse verrassende biertjes, bijpassende hapjes, twee proefglaasjes en uiteraard een inlogcode voor de livestream. In het interactieve, twee uur durende programma deelden zes brouwers hun verhaal met het publiek en was er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van foto’s en meningen via een online platform. Het inhoudelijke programma werd afgewisseld met het nodige entertainment.

 Online alternatief

Hoewel volgens de deelnemers niets boven een fysiek evenement gaat waarin ruimte is voor ontmoeting met mede bierliefhebbers, reageerden zij enthousiast op het online alternatief. 'De kwaliteit van de productie en de stream waren top, net zoals de biertjes.' Dat de stream zelfs in het zonnetje vanuit de tuin gevolgd kon worden, was voor velen een cadeautje. 'Heerlijke middag met lekkere biertjes in het zonnetje! Wat een welkome afwisseling in deze tijd.'

 

In 2022 gaat Cultuur Haven Veghel weer voor de organisatie van een fysiek evenement in de Koekbouw.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!