Back Back Nieuws

Succesvolle ledenwervingsactie Genootschap voor Eventmanagers

20 december 2010
Het Genootschap voor Eventmanagers heeft in 2010 een ledenwervingsactie op touw gezet waarbij leden die leden aanbrachten, kans maakten op een bijzondere prijs: een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt in een executive kamer in het InterContinental Amstel Hotel Amsterdam.

De actie leverde maar liefst twee winnaars op; Annelies Krol van Achmea Corporate Relations en Carmen Gonsalves van The Royal Bank of Scotland. Beiden brachten elk zelfs twee nieuwe leden aan!

Door deze actie en de inspanning van de leden van het Genootschap werden er in totaal zeventien nieuwe leden geworven.

Op dinsdag 14 december jl. werden de cadeaucheques overhandigd door Jeroen Sirag, Director of Sales and Marketing InterContinental Amstel Hotel Amsterdam, en Leon Kruitwagen, directeur Genootschap voor Eventmanagers.

Het Genootschap hoopt het succes van 2010 in 2011 te prolongeren. Elk Genootschapslid dat vóór 31 januari 2011 een nieuw lid aanbrengt, dingt mee naar de hoofdprijs: een wellness-arrangement in de allernieuwste City Spa Amsterdam (onderdeel van de beroemde Zwaluwhoevegroep) + een diner en overnachting voor twee personen in het InterContinental Amstel Hotel Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!