Back Back Nieuws

Succesvolle Kick Off Pinkpopevents for Companies

29 mei 2009
Op Megaland, waar de voorbereidingen van Pinkpop in volle gang zijn, is het startschot gegeven voor Pinkpop events for Companies, de unieke samenwerking tussen Van Melick Quality Catering, Buro Pinkpop en Organice Quality Events. Luc van Engelen, Jasmijn Gaemers, Jorrit van Melick, Jan Smeets en Jos van Melick heffen het glas op een succesvolle samenwerking.

Dit ijzersterke collectief met ieder een jarenlange ervaring op hun eigen vakgebied heeft besloten om de krachten te bundelen. Hiermee is een uniek concept geboren voor bijzondere en complete evenementen en feesten op het Pinkpopterrein Megaland te Landgraaf. Het Kick Off Event van Pinkpop events for Companies vond plaats op dinsdag 26 mei op Megaland Landgraaf, waar men al druk bezig is met de voorbereidingen voor Pinkpop. Na een welkomstwoord door Mister Pinkpop Jan Smeets hieven de initiatiefnemers, Jos en Jorrit van Melick van Van Melick Quality Catering, Jan Smeets en Jasmijn Gaemers van Buro Pinkpop en Luc van Engelen van Organice Quality Events, gezamenlijk het glas en werd een taart aangesneden. De Pinkpopevents for Companies taart wordt aangesneden.

Vervolgens kregen de genodigden een unieke kijk in de keuken van het oudste jaarlijks georganiseerde popfestival in Europa, Pinkpop. Er werden een tweetal rondritten georganiseerd over het Pinkpopterrein, waarbij diverse unieke locaties op het immense terrein werden bezocht, vergezeld van de nodigde anekdotes. Gids was Niek Murray van Buro Pinkpop. De kick-off bood daarnaast de mogelijkheid om te netwerken met de top van grootste organisaties van Limburg tijdens de aansluitende borrel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!