Succesvolle kick-off ‘Colorful Playground’ tijdens ADE 2023Succesvolle kick-off ‘Colorful Playground’ tijdens ADE 2023
Back Back Nieuws

Succesvolle kick-off ‘Colorful Playground’ tijdens ADE 2023

20 oktober 2023

Energy Up, een dynamisch vitaliteitsbureau, heeft als Nederlandse vertegenwoordiger van Daybreaker, het bekende ochtendfeestconcept uit Amerika, het Amsterdam Dance Event (ADE) op een onvergetelijke manier gelanceerd. Dit resulteerde in een bruisende editie in Hotel Arena, Amsterdam.

Een kleurrijke toekomst

Onder het thema Colorful Playground kwamen 450 enthousiaste deelnemers samen om de dag dansend te beginnen. Dit thema, geïnitieerd door Energy Up, benadrukte de samenwerking met Right to Play, een ngo die zich inzet voor het speelrecht van kinderen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Dankzij de mogelijkheid om €5 te doneren bij ticketaankoop, droegen vele bezoekers bij aan de missie om kinderen te laten groeien door spel en een kleurrijkere toekomst te bieden.

Energieke dagstart

De gasten werden getrakteerd op gezonde snacks, verfrissende drankjes en verrassende live-optredens. Gekleed in kleurrijke sportoutfits, beleefden de bezoekers een ochtend die zowel plezierig als betekenisvol was, en markeerden zo het begin van ADE in stijl.

Wereldwijde community van ochtendravers

Dankzij alle inspanningen was dit evenement niet alleen een feest, maar ook een platform voor positieve impact. Het beginnen van de dag met zoveel energie en positiviteit heeft talloze voordelen. Een daybreaker in de ochtend kan de productiviteit en het welzijn gedurende de dag aanzienlijk verhogen. Energy Up gelooft sterk in het belang van een vitale start van de dag en dit evenement was een voorbeeld van hoe beweging, muziek en gemeenschap samen kunnen komen om mensen te inspireren en te motiveren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!