Back Back Nieuws

Succesvolle Djoser reizigersinformatiedag in Fort St. Gertrudis

19 februari 2012
Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg was zaterdag 11 februari het decor van een wereldse informatiedag voor alle geïnteresseerde reizigers van Djoser. De informatiedag werd bezocht door ruim 1.400 bezoekers. De Arjan van Dijk groep en Djoser konden de dag afsluiten ‘met oog voor de wereld’.

 

Oriënteren op favoriete vakantiebestemming

Bij binnenkomst werden de vroege vogels ontvangen met een kopje koffie en een lekkernij. De Bourgondische zaal van het Fort was omgetoverd tot een Aziatisch paradijs waar de rijk uitgedoste kramen voorzien waren van informatie over Azië. Op de eerste verdieping van het Fort konden de gasten zich oriënteren op hun favoriete vakantiebestemming door reisfilms en presentaties te bekijken over de vele aangeboden reizen van Djoser.

 

Gethematiseerde kramen

Op de binnenplaats van het Fort waren de werelddelen Zuid-Amerika, Afrika het Midden-Oosten en Europa vertegenwoordigd, de gethematiseerde kramen werden tot leven gewekt door tot in detail verzorgde decoraties. Nadat de reizigers goed waren geïnformeerd door de reisleidsters en medewerkers konden ze direct hun droomvakantie boeken. Vervolgens konden de bezoekers een drankje drinken op het gezellige terras.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!