Back Back Nieuws

Succesvolle automaterialenbeurs in Bob's

29 maart 2010
Bob’s Party Palace Uitgeest was vorige week het decor voor een grote beurs op het gebied van automaterialen. Ruim 2000 bezoekers bezochten de beurs waarvoor in samenwerking met Promo Events voor organisator CarTAL-Rijsbergen ruim 2500 m2 aan standruimte werd gerealiseerd, verdeeld over 3 verdiepingen.

65 bedrijven
Maar liefst 65 bedrijven waren vertegenwoordigd om de bezoekende garagisten te voorzien van informatie en de nieuwste snufjes op autogebied. Naast een groot scala aan onderhoudsproducten, autobanden, accessoires en andere marktgerelateerde producten waren er zelfs complete autobruggen op de beurs te vinden.

Warme maaltijd
De beurs was geopend van 16:00 uur tot 22:00 uur. Bijzonder aan de beurs was dat er voor alle genodigden en standhouders een warme maaltijd klaar stond in de vorm van warme en koude buffetten en dat er ’s avonds na afloop van de beurs vanaf 22:00 uur tijd was voor een afterparty met bijbehorende borrel.

Op zoek naar...
Bert Groot van Cartal-Rijsbergen vertelt: "Bob’s Party Palace in Uitgeest is zowel qua zalencapaciteit, facilitaire mogelijkheden en personele bezetting uitstekend geschikt voor het faciliteren van dit soort evenementen. Ook de directe ligging aan de A9 in de Randstad alsmede het 6000 m2 tellende gratis parkeerterrein voor de deur van de locatie is een enorm pluspunt. Alle faciliteiten zijn in huis voor een geslaagd evenement in een ongedwongen sfeer. En dat is precies waar wij op zoek naar waren."


Geen statische bedoening
CarTAL-Rijsbergen is totaalleverancier voor professionele autobedrijven in Noord- en Zuid-Holland en de doelgroepen van onze organisatie zijn onder andere vrije garages, dealers, merkspecialisten, fitters, fleetowners en schadebedrijven. "Wij wilden expliciet geen statische bedoening, maar een sfeervolle beurs die volledig aan zou sluiten bij onze doelgroep. En daarin zijn we meer dan geslaagd." Cartal organiseerde deze beurs voor de 3e maal in Bob’s Party Palace en heeft al weer nieuwe plannen voor de volgende editie die over 2 jaar plaats zal vinden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!