Succesvolle afsluiting event-zomer OCEANDIVASuccesvolle afsluiting event-zomer OCEANDIVA
Back Back Nieuws

Succesvolle afsluiting event-zomer OCEANDIVA

17 september 2021

Na een drie maanden durende succesvolle winter-roadshow aan het begin van 2021 koos Edelman, een van de grootste importeurs op het gebied van woonaccessoires, opnieuw voor OCEANDIVA voor de presentatie van hun opvolgende collectie. Ook Edelman’s zomercollectie Spring Summer Garden 2022 werd afgelopen juli en augustus met stijl geïntroduceerd tijdens de varende zomer-roadshow aan boord van OCEANDIVA Original. En er is nog meer groot nieuws: het schip meerde voor Edelman voor het eerst aan in Frankrijk op de nieuwe ligplaats in Straatsburg!

2.000 m² aan extra showroom-ruimte in Duitsland én Frankrijk

OCEANDIVA is trots op dit mooie event waarbij de mobiliteit van de schepen op geniale wijze werd ingezet voor het ‘omdenken’ van de uitdaging die tijden van Covid met zich meebrengen. Edelman wist aan boord van OCEANDIVA ORIGINAL bijna een derde van hun gehele showroom (van ca. 7.000 m²) te presenteren en deze ‘verlenging’ van hun showroom naar de voordeur van hun klanten te brengen. De gasten hebben aangegeven het ontzettend handig en onvergetelijk te vinden om aan boord van het evenementenschip, maar toch nagenoeg ‘op hun eigen doorstep’, hun inkopen te kunnen doen. Edelman is blij dat de varende showroom voor zo’n prettige inkoopervaring heeft gezorgd voor inkopers in Keulen, Kehl en nu zelfs tot aan over de Franse grens in Straatsburg.

Hoger resultaat ondanks Coronabeperkingen

De Coronareisbeperkingen limiteren nog altijd de mogelijkheden om evenementen te organiseren en te bezoeken. Voor Edelman was het inzetten van een van de OCEANDIVA evenementenlocaties echter niet alleen een win om op deze manier met de uitdagende situatie om te gaan: ook het bedrijfsresultaat heeft er baat bij gehad. Zowel bij de winter- als de zomereditie oversteeg het aantal bestellingen en de ROI de resultaten die in het verleden werden behaald bij deelname aan beurzen.

Nieuwe ligplaats en bestemming Frankrijk OCEANDIVA

Het team is dankbaar dit event weer te hebben mogen hosten: ‘Dat Edelman ons opnieuw de kans heeft gegeven om ook hun varende zomer-roadshow te verzorgen zien wij als teken van groot vertrouwen’, geeft Mandy Berding, general manager bij OCEANDIVA, aan. ‘Daarnaast worden zelfs wij telkens weer verrast door de multi-inzetbaarheid van onze schepen voor eindeloze doeleinden, zoals nu als varende winkel en showroom, helemaal tot over de Franse grens!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!