Succesvol zakendoen in het gras bij restaurant en eventlocatie De DyckSuccesvol zakendoen in het gras bij restaurant en eventlocatie De Dyck
Back Back Locaties

Succesvol zakendoen in het gras bij restaurant en eventlocatie De Dyck

19 juni 2018

Wie denkt dat bewust vergaderen alleen in de grote stad kan, heeft restaurant en evenementenlocatie De Dyck nog niet bezocht. Op twintig minuten rijden van de Zuidas, in Woubrugge gelegen, is dit de perfecte locatie voor zakelijke evenementen. Hier vindt werkelijk elke ondernemer inspiratie en ontspanning. In de polder, op de akker, in het groen en met het mooist mogelijke uitzicht. Bij De Dyck kan iedereen weer even met de voeten in de klei staan; voor wie dat wil ook letterlijk.

Slechts 20 minuten rijden vanaf de Zuidas

De rit ernaartoe is prachtig: links en rechts schieten landelijke vergezichten voorbij. Heel wat anders dan toeterend en langzaam rijdend aan de andere kant van de drukke stad proberen te komen en gehaast aan een vergadering beginnen. Bovendien ligt De Dyck op slechts 15 minuten rijden van Schiphol en biedt een fantastisch Hollands decor voor buitenlandse gasten. Het voelt als een verademing om in nog geen half uur de hectiek te kunnen verruilen voor de ongelooflijke kalmte die hier heerst. Veel relaxter kan het niet. Na het parkeren van de auto – volop gratis parkeergelegenheid aanwezig – lonkt het grote buitenterras direct. Fijne zitplekken, schaduw en zon, prachtig gedekte tafels en groen. Heel veel groen. Het is een wondermooi plaatje.

Out-of-the-box koken, culinair genieten

Binnen is het al even fraai. Op de deur prijken diverse stickers als bewijsmateriaal van de hoge kwalificaties die het restaurant heeft. Diverse dagbladen schreven goede recensies en ook de beoordelingen op consumentensites als Iens zijn bijzonder goed. Dit is geen standaard restaurant. Hier gebeurt iets bijzonders: de keukenbrigade kookt out-of-the-box, de gasten genieten van culinaire verrassingen. En dat in alle rust én luxe. Het lichte en agrarische decor, de sommelier en uitgebreide wijnkaart, de vers geplukte bloemen op tafel: alles klopt. Fijn om te weten dat hier tijdens een zakelijk evenement ook fantastisch geluncht of gedineerd kan worden.

Alsof je erin zit: zo dicht zit je hier op de omgeving.

Vergaderen in de schuur, polder of moestuin

De beschikbare vergaderruimtes van De Dyck zijn stuk voor stuk uniek. Van behaaglijk vergaderen met uitzicht op het polderlandschap, werken in de 210 m2 grote zaal met bar, tot actief brainstormen met – via een spectaculaire glaswand – zicht op het decor van de originele oude schuur. Deze locatie biedt meer mogelijkheden dan het doorsnee aanbod van een bedrijfsverzamelpand of broedplaats in de stad. Alsof je erin zit: zo dicht zit je hier op de omgeving. En voor wie er nog dichter op wil zitten is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de pop-up vergaderruimtes. Dat betekent goed verzorgd vergaderen aan een tafel die midden in de moestuin of het land staat.

Break-out in het groen

Nog een voordeel van deze evenementenlocatie is de eindeloze ruimte voor break-out momenten. Een teambuildingsdag of training kan pittig zijn. Een vergadering of beleidsdag vraagt veel. Niets is dan lekkerder, en vaak hoognodig, dan buiten een frisse neus halen. Bij De Dyck belanden de gasten in de pauze niet op een binnenplaats of balkon ergens tienhoog achter. Hier betekent pauzeren ook echt pauzeren. Op de vrije momenten een wandeling door de akker, een rondje moestuin, een drankje in het gras, ontspannen in de schaduw, desgewenst even rondrijden op de kar over het land. Alle soorten teambuildingsactiviteiten en personeelsfeesten zijn op het terrein mogelijk: van schapen drijven en bruggen bouwen tot drone-vliegen, suppen en andere sportieve activiteiten.

Alles wat hier groeit en bloeit belandt op de borden van de gasten. 

Rondje door de moestuin

De moestuin is toch wel de grootste trots van restaurant en evenementlocatie De Dyck. Alles wat hier groeit en bloeit belandt op de borden van de gasten. Koolraap, Roseval aardappeltjes, knoflook, komkommerkruid, aardbeien, bessen en nog veel meer speciaals. Allemaal vers, voedzaam, eerlijk en met liefde geteeld. Regelmatig vinden er rondleidingen en op maat gemaakte workshops in de moestuin en op het land plaats. In overleg kan dit uiteraard ook tijdens zakelijke evenementen. Een aanrader, want het is een ware beleving om er doorheen te lopen, óf te vergaderen.

Het pareltje van de Vierambachtspolder

Restaurant en evenementenlocatie De Dyck is met recht een unieke locatie voor het organiseren van zakelijke events en vergaderingen. Alles kan hier: van sportief tot culinair. De locatie staat voor 30 hectare beschikbare grond, passie voor eerlijke en pure producten, liefde voor het land en gastvrijheid van de bovenste plank. Een verrassende combinatie van het zakelijke en het aangename. Bewust en betrokken ondernemen pur sang. Echt iedereen zou het zelf moeten ervaren. Dit is het verborgen pareltje van de Vierambachtspolder, en dat zó dichtbij de grote stad.

Door > Irene Campfens

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!