Back Back Nieuws

Succes Restaurant Week; 10.000 extra couverts

15 augustus 2007
De zomer editie van de Restaurant Week van de online restaurantgids Diningcity.com is wederom een groot succes. Met 2600 bezoekers per seconde en ruim 50.000 reserveringen binnen twee weken lijkt deze tweede editie van dit culinaire festijn alle records te verbreken. Daarom heeft de organisatie besloten 10.000 extra couverts aan te bieden.

Van 27 augustus tot en met 2 september kunnen culinaire liefhebbers in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, regio Haarlem en regio Utrecht/’t Gooi genieten van een top driegangen diner voor 25 euro en een lunchmenu voor 20 euro. Reserveren kan alléén via de website.


In het eerste kwartier na de lancering telde de website restaurantweek.nl 2.600 bezoekers per seconde. Inmiddels zijn er al ruim 50.000 couverts gereserveerd, dit in een kleine twee weken tijd.

Op 15 augustus om 15:00 biedt de organisatie 10.000 extra plaatsen aan bij onder andere Het Rosarium, toprestaurant Voorbijheteinde en BIHP in Amsterdam. Maar ook bij restaurant B&W in Capelle a/d Ijssel , Des Indes in Den Haag, de Nonnerie in Maarssen en sterrenrestaurant Cheval Blanc in Heemstede is er nog kans om te reserveren voor dit culinaire topevenement.


Voor zakelijke lunchliefhebbers biedt de Restaurant Week ook uitgebreide lunchmogelijkheden. Zo serveren toprestaurants als Altmann, The College Hotel, De jonge Dikkert en de welbekende Franse brasserie FLO in Amsterdam uitstekende lunchmenu’s voor 20 euro.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!