Back Back Nieuws

Stuntrijder van wereldklasse op 10e editie van 100% Tuning in Ahoy

13 juni 2013
De 10e editie van 100% Tuning vindt plaats op 12 en 13 oktober 2013 in Ahoy Rotterdam. Naast een boordevol programma aan autospektakel, wordt het publiek ook adembenemende motorstunts voorgeschoteld. Zo geeft dit jaar de Franse motorrijder Jorian Ponomareff acte de préséance op 100% Tuning. De stuntcapaciteiten van Ponomareff worden bejubeld over de hele wereld en zullen in oktober voor het eerst in Nederland te zien zijn in Ahoy.

De in 1987 geboren Ponomareff heeft wereldwijde bekendheid gekregen door zijn spectaculaire, fraai geregisseerde video’s, waarmee hij via YouTube miljoenen kijkers weet te bereiken. Met zijn ongekende motorstunts en driftkwaliteiten is hij te zien geweest in landen als de Verenigde Staten, India, Spanje, Engeland, België, Duitsland en Marokko. Inmiddels heeft hij meer dan 277.000 volgers op Facebook. In het tweede weekend van oktober komt Jorian Ponomareff voor het eerst naar Nederland en verzorgt hij dagelijks een drietal shows op het asfalt van Ahoy.

Uit de stal van Monster Energy 
Jorian Ponomareff staat onder contract bij Monster Energy. Het bekende merk energiedrank was al eerder verbonden aan 100% Tuning en heeft zich nu vastgelegd voor een samenwerking van twee edities van het evenement. Met het afvaardigen van de Franse stuntrijder Ponomareff zal de terugkeer van Monster Energy op 100% Tuning voor niemand onopgemerkt blijven.

100% Tuning 2013
Op de 10e editie van 100% Tuning kunnen autoliefhebbers terecht voor honderden showcars, stands op het gebied van design & performance, live entertainment en het nieuwste op het gebied van In Car Entertainment. Op het buitenterrein van Ahoy Rotterdam wordt wederom de AutoWeek Action Arena opgebouwd. Hier kan het publiek niet alleen dagelijks genieten van Ponomareff’s halsbrekende toeren, ook het top-driftteam van Falken maakt zich klaar voor een show. De combinatie van gepersonaliseerde auto’s en entertainment beweegt jaarlijks ca. 45.000 bezoekers naar Ahoy.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!