Studio2: adres in Meppel voor online en hybride eventsStudio2: adres in Meppel voor online en hybride events
Back Back Nieuws

Studio2: adres in Meppel voor online en hybride events

28 december 2020

Oost-Nederland is een professionele studio à la Hilversum rijker. Een talkshow, congres, webinar of vergadering organiseer je vanaf nu in de nieuwste en compleetste studio van Meppel en omstreken. Eventfacilitators InterStage en Time to Speak hebben samen Studio2 gecreëerd en vormgegeven als ideale plek voor uiteenlopende evenementen en livestreams hiervan.

Studio2

‘Innoveren is ontzettend belangrijk. Online en hybride events bieden een perfecte uitkomst wanneer het fysiek samenbrengen van mensen niet meer wenselijk of haalbaar is. Ook na corona zijn deze events niet meer weg te denken; steeds meer organisaties ontdekken de voordelen ervan’, aldus Time to Speak-CEO Wouter Taal. De moderne studio beschikt over zowel vaststaande als bediende camera’s en verrijdbaar meubilair, waardoor diverse decoropstellingen mogelijk zijn. Denk hierbij aan een televisie-uitzending met autocue, een talkshow met band of een vermakelijke pubquiz met greenscreen-effecten.

Online en hybride events bij Studio2

Je stapt in een oase van licht, rust en warmte als je de drempel bij het industriële Studio2 over bent. De sfeervolle entree met loungehoek zorgt voor een huiselijke sfeer. Met de beschikking over een kleedkamer, visagieruimte, vergader- en werkplekken en een professionele studio van ruim honderd vierkante meter, ben je hier voor al je eventwensen aan het juiste adres. Voor dit grootschalige project werken InterStage en Time to Speak samen met ontwerpstudio TWOFIFTYK en het Meppeler Grand Café De Wheem.

Het proefdraaien zit erop en de eerste boekingen stromen binnen. Zo blikken de facilitators vol trots terug op 27 december, toen Typhoon’s akoestische wintertuin plaatsvond. Een intiem muzikaal event in een tijd waarin iedereen wel een vrolijke noot kan gebruiken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!