Studio Greenhouse - unieke hybride studio midden in NederlandStudio Greenhouse - unieke hybride studio midden in Nederland
Back Back Nieuws

Studio Greenhouse - unieke hybride studio midden in Nederland

13 april 2021

In Hazerswoude-Dorp - centraler dan je denkt - heeft Van der Maarel Eventstyling een online-studio gecreëerd die ook hybride events mogelijk maakt: Studio Greenhouse, een professionele studio in een stoere, authentieke plantenkas. De overige 11.000 m² ruimte in de kas biedt bovendien de faciliteit om een kleinschalig evenement te koppelen aan een online presentatie, talkshow, webinar of wat-je-maar-wilt.

Met publiek

Het unieke aan Studio Greenhouse is ook dat er tot ca. 50 personen coronaproof in de studio aanwezig kunnen zijn, wat het levendig en sfeervol maakt. De studio is professioneel en compleet ingericht, en de technici helpen je vakkundig en met plezier op weg.

Trendy meubilair en botanische elementen

Van der Maarel Eventstyling richtte de ruimte heel puur en natuurlijk in met hun nieuwste trendy meubilair en botanische elementen, waardoor er in de basis al een oorspronkelijke en eigentijdse sfeer hangt. Aan die entourage kun je je eigen touch geven met andere sfeerelementen van Van der Maarel Eventstyling, of met eigen producten, afbeeldingen of logo’s.

Veel vierkante metersstudio

Een paar getallen: Studio Greenhouse is 225m ² groot, de eventruimte 11.000 m², en er zijn 2.000 vrije parkeerplaatsen. Kom rondkijken op deze veelzijdige, professionele en sfeervolle locatie!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!