Back Back Nieuws

Studio Cé en Hutten brullen met E.V.A. Events bedrijfsleven wakker

19 april 2013
Studio Cé, E.V.A. Media en Hutten slaan de handen ineen. De creatieve krachten van de tv-producent en de cateraar worden onder de naam E.V.A. Events gebundeld tot een samenwerkingsverband.

‘Het bedrijfsleven van nu vraagt om passie, energie, durf en creativiteit. Kenmerken die vanaf vandaag doorklinken in diverse verrassende ideeën voor bedrijfsevents. Deze unieke formules zijn ontwikkeld door tv-productiemaatschappij E.V.A. Media (waartoe Studio Cé behoort) en Hutten. Onder het motto ‘Maak de leeuw in je los’ worden ondernemers, eventmanagers en personeelsverenigingen opgeroepen om meer verrassing, energie en vitaliteit in hun organisatie te steken’, aldus E.V.A. Events.

De huiskamer van Paul de Leeuw
Studio Cé is de huiskamer van Paul de Leeuw. Een plek waar tv-programma’s zoals ‘Langs de Leeuw’ en ‘Ranking the Stars’ opgenomen worden en ook evenementen worden georganiseerd. In verschillende nieuwe formats voor bedrijfsevenementen heeft Paul altijd een rol. Soms in levende lijve en soms op andere manieren zoals op video. Zo is ‘Vlieg met me mee’ een business-game waarbij mensen in de studio aan de slag gaan een eigen tv-programma te produceren. In het format ‘Ik heb je lief en trek’ worden netwerken, samen eten en inhoudelijke elementen gecombineerd. Deelnemers zien Paul op kookvideo’s gerechten uit zijn kookboek bereiden en krijgen deze uit de keuken voorgeschoteld. Tussen de gangen door is er alle ruimte voor sprekers, inhoudelijke programma onderdelen of entertainment. Daarnaast zijn er feestconcepten ontwikkeld. Daarbij kunnen bedrijven naast Paul de Leeuw ook een beroep doen op vaste gasten als Cor Bakker en Adje.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!