Back Back Nieuws

Studio A12 steekt entree in een nieuw jasje

15 mei 2012
Studio A12 heeft sinds begin april de entree compleet vernieuwd. De oude entree is in zijn geheel vervangen. Vanaf heden betreden de gasten de locatie door een trendy en meer zakelijkere entree. Daarnaast is het nu vanaf de buitenzijde ook duidelijk waar men moet zijn.

 

In gesprek met de klant

Studio A12 is continu in gesprek met de evenementenbureaus en opdrachtgevers om zo de locatie te blijven verbeteren voor de zakelijke evenementen. ‘Vaak kregen wij te horen dat de entree niet goed zichtbaar was, ook de uitstraling liet te wensen over. Vandaar dat wij de voorzijde van het pand in een geheel nieuwe jas hebben gestoken. De nieuwe hoofdentree is sinds 1 april in gebruik. Daarnaast wordt voor The Box een separate entree gemaakt, welke vanaf 10 mei in gebruik wordt genomen’, vertelt Esther Schwarze.

 

Meer mogelijkheden voor zakelijke evenementen

Met deze dubbele entree is het nu nog beter mogelijk om twee evenementen naast elkaar te organiseren. The Box beschikt over eigen voorzieningen zodat deze ruime blackbox compleet af te scheiden is van de overige zalen. ‘Dit biedt nu ook in de weekenden veel meer mogelijkheden, naast de openbare avonden kunnen wij nu gerust een zakelijk evenement plaatsen’, aldus een trotse Esther Schwarze.

 

Gouden Green Key

Naast de nieuwe entree is er nog iets om trots op te zijn, Studio A12 behaalde op 23 maart jl. de Gouden Green Key. Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven die serieus bezig zijn met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In Studio A12 wordt Fair Trade koffie geschonken, de meeste ruimten zijn voorzien van de nieuwste LED verlichting en voor alle koerierdiensten werken zij met Valet Express, een bedrijf wat werkt met mensen met een lichamelijke beperking.

 

Fotografie: M. Ridderhof

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!