Studio 21 trots op hybride eventsStudio 21 trots op hybride events
Back Back Locaties

Studio 21 trots op hybride events

23 oktober 2020

De afgelopen maanden hebben in Studio 21 een aantal succesvolle events gedraaid, allemaal online óf hybride. Zo namen we eind september de regie in handen van de SAN Accenten en vond begin oktober zowel de Techrede als het jaarcongres van Utrecht Region Get Connected in deze locatie plaats.

De SAN Accenten worden jaarlijks uitgereikt voor de beste marketingcommunicatie campagnes. De uitreiking vindt al jaren plaats in Studio 21, normaal in de vorm van een vooraanstaand galadiner met bijna 900 gasten. Dit jaar mochten we slechts 30 mensen live ontvangen en dus gingen de SAN Accenten hybride. De andere genomineerden keken vanuit huis via een ZOOM-verbinding mee. Zo konden ook zij er gewoon bij zijn en een eventuele prijs online in ontvangst nemen.

Techrede 2020

Tijdens de Techrede 2020 presenteerden vier technische universiteiten uit Nederland een troonrede op het gebied van techniek. Ze gaven inzicht in de situatie op dit moment maar namen de kijkers vooral mee naar de toekomst. De Techrede werd live uitgezonden via internet zodat de hele wereld mee kon kijken. Dankzij aanwezige tolken werden de teksten direct vertaald naar het Engels, zodat ook internationale gasten online aanwezig konden zijn.

Tot slot

Het jaarcongres Utrecht Region Get Connected vanuit de Economic Board Utrecht. De stad heeft als doel om gezond stedelijk leven mogelijk te maken en zo de meest gezonde en duurzame regio van Europa te worden. Een event in de vorm van een live uitzending, met onder meer een talkshow midden op het podium en digitale subsessies onder leiding van verschillende sprekers. Vanuit onze foyer werd live verslag gedaan voor de online kijkers die even moesten wachten op een nieuwe sessie. Een bijzondere productie dus.

Fotografie > Nico Alsemgeest

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!