Studio 21 creëert veilige live, online en hybride evenementenStudio 21 creëert veilige live, online en hybride evenementen
Back Back Nieuws

Studio 21 creëert veilige live, online en hybride evenementen

28 mei 2021

Er is licht aan het einde van de coronatunnel, eindelijk! De ziekenhuiscijfers gaan omlaag, het aantal gevaccineerde omhoog en daardoor ontstaat er weer lucht en hoop dat samen energie creëert om door te pakken. Studio 21 staat te trappelen om weer samen met jou aan de slag te gaan.

Van stembureau tot opnamestudio

De situatie van het afgelopen jaar gaf de ruimte om te experimenten en nieuwe dingen te ontdekken. Door een flexibele opstelling, de vele in-house technische mogelijkheden en de grote ruimte van de Studio heeft Studio 21 verschillende events kunnen doen de afgelopen tijd: van tv-opnames voor o.a. NPO Zapp en Omroep Max tot aan filmopnames voor Miss Fit en Say Yes, van de grote Qmusic Awardshow tot aan de Friesland Campina kick off, en ondertussen ook nog functioneel als stembureau! Met andere woorden; de diversiteit is en was groot in de Studio. Dit gaf ons als team ook veel energie en uitdaging in de toch vreemde en soms stille tijden het afgelopen jaar.

Ervaring en flexibiliteit

Studio 21 kijkt graag vooruit en kan niet wachten op weer een prachtig event met een volle zaal. Dat geeft toch nog nét die extra dimensie aan een event die we allemaal gemist hebben! Maar Studio 21 neemt alles wat ze het afgelopen jaar hebben ontdekt aan o.a. nieuwe technische mogelijkheden mee in het organiseren van de toekomstige events! Een ding is zeker: hybride events heeft zijn plek veroverd binnen alle eventsoorten. Studio 21 is dé locatie waar alles kan; veilig, online, live of hybride. Én daarom kan jouw event altijd doorgaan in welke vorm dan ook! Flexibiliteit is in ieder geval één ding dat we hebben geleerd het afgelopen jaar.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!