Back Back Nieuws

Studiedag 'Zakelijk Vermakelijk' groot succes

14 oktober 2009
Rotterdam Marketing organiseerde op donderdag 8 oktober 2009 de informatieve dag “Zakelijk Vermakelijk” voor organisatoren van evenementen en congressen. 77 Professionals uit de intermediaire sector kregen in een veelzijdig en actief programma uitgebreid de kans om kennis te maken met de bekende en nieuwe locaties van Rotterdam.

 

Sinds een aantal jaar organiseert Rotterdam Marketing “studiedagen”. Tijdens vijf verschillende dagen krijgen organisatoren uit verschillende branches de kans om Rotterdam te leren kennen en uitgebreid de gelegenheid om onafhankelijk advies in te winnen bij de medewerkers van Rotterdam Marketing over de vele vergader- en evenementmogelijkheden van Rotterdam.

 

Grootste studiedag

Uniek was dit keer de opkomst van de dag. Met 77 gasten was het de grootste studiedag die ooit is georganiseerd door Rotterdam Marketing. Gedurende de dag werden Diergaarde Blijdorp, Stroom Rotterdam, het Wereldmuseum, Blits Rotterdam, Restaurant MOOII, de Laurenskerk, Regardz Weena Point en Engels- Grand Café –restaurants- zalen bezocht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!