Back Back Nieuws

Studenten Fotovakschool exposeren op ss Rotterdam

28 februari 2012
Derdejaars studenten van de opleiding ‘Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie’ van de Fotovakschool Rotterdam hebben, in samenwerking met het ss Rotterdam, aan hun portfolio gewerkt en zullen de resultaten op het stoomschip exposeren.

 

Grootste leer- en werkbedrijf van Nederland

Het ss Rotterdam heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en is een van de grootste leer- en werkbedrijven van Nederland, waar verschillende stages worden aangeboden. Daarnaast biedt het ss Rotterdam ook graag aan creatieve, ambitieuze studenten de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen.

 

Student Fotografen aan het werk

De student Fotografen van de Fotovakschool Rotterdam hebben, onder begeleiding van docente Sanna van Renesse, een opdracht voor het vakgebied modefotografie in kleine groepen uitgewerkt. Zij waren zelf verantwoordelijk voor het vinden van een passende locatie, de juiste modellen, visagie en uiteraard de conceptuitwerking.

 

Officiële opening

Het resultaat is te bezichtigen in de Coffee Lobby op het Main Deck van het ss Rotterdam. De beelden zullen hier zes weken lang te zien zijn, waarna deze terug zullen gaan naar de Fotovakschool Rotterdam. Op 1 maart 2012 om 17.00 uur zal de expositie officieel geopend worden door de heer Visschedijk, directeur Fotomuseum Rotterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!