Back Back Nieuws

Studenten Eventmarketing mede-organiseren Marriage Fair

02 maart 2015
Landgoed Groot Warnsborn organiseert in samenwerking met studenten van Rijn IJssel EventMarketing een Marriage Fair. Deze bruidsbeurs vindt plaats op zondag 8 maart 2015 in de Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn.

Inspirerend en intiem
Het  evenement wordt georganiseerd om bruidsparen inspiratie te laten opdoen voor hun bruiloft en kennis te laten maken met de Oranjerie als trouwlocatie. ‘Onze fair heeft een intieme en rustige sfeer. Wij hebben hoogwaardige leveranciers uitgenodigd, waar wij goede ervaringen mee hebben’, aldus Niels Spronk en Feyoena Homan, weddingplanners van Oranjerie Groot Warnsborn.

Aanwezige leveranciers
Er zijn verschillende bedrijven aanwezig die bruidsparen graag informeren over alles wat er bij een huwelijksdag komt kijken. Zoals trouwringen, bruidsjurken, bloemen, muziek en fotografie. Ook Gemeente Arnhem is aanwezig om informatie over trouwen in Arnhem te verstrekken. Wie er verder allemaal aanwezig zijn kun je hier bekijken.

Kaarten à €7,50 zijn te bestellen via grootwarnsborn.nl of via info@grootwarnsborn.nl. De kosten zijn inclusief een hapje en een drankje. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!