Back Back Nieuws

Studenten bedenken event concept voor KPN

17 november 2014
Studenten gaan dit jaar een event concept bedenken tijdens de Student Event Game voor KPN Zakelijke Markt....Let’s Talk Business! Professionele eventmanagers uit het Nederlandse bedrijfsleven fungeren als coaches voor de studententeams. Zij zullen de studenten intensief begeleiden tijdens de Game. Echter, voor de ideeën en de uitwerking blijven de studenten verantwoordelijk. Een vakjury beoordeelt de concepten en kiest een winnaar.

Dit jaar doen de volgende scholen mee aan de Student Event Game: 
Saxion Deventer, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool van Rotterdam,  Stenden Hogeschool te Leeuwarden, Hogeschool Utrecht, Fontys IEMES te Tilburg, Fontys Marketing Management te  Eindhoven en HAN – Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De Student Event Game 2014 vindt plaats op 17 november bij Saxion Hogeschool te Deventer.

Onderwijs en praktijk
De Student EventGame is ontwikkeld om de aansluiting tussen het onderwijs en de praktijk te verbeteren. Door de studenten aan de hand van een reële case uit de evenementenbranche een concept te laten ontwikkelen, krijgen de studenten een beter inzicht hoe evenementen in de praktijk georganiseerd worden en welke randvoorwaarde er in het werkveld gehanteerd worden. Het resultaat zal een goed beeld geven van de ‘state of the student’ in het huidige opleidingslandschap.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!