Back Back Nieuws

Studenten aanwezig tijdens Glazen Huis van 3FM

19 november 2008
Studenten Vrijetijdsmanagement aan NHTV internationaal hoger onderwijs Breda zijn volop aanwezig tijdens het Serious Request evenement van radiozender 3FM. Drie DJ's verblijven van 19 tot en met 24 december op de Grote Markt te Breda in een Glazen Huis, zonder eten, om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis.

De focus ligt dit jaar op het vluchtelingenprobleem. Studenten van NHTV zorgen voor een gedeelte van de invulling van dit evenement en nemen de coördinatie van publieksacties rondom het glazen huis op zich.

Coördinatie
"Nu bekend is dat het Glazen Huis op de Grote Markt zal staan begint er van alles te borrelen in Breda en omstreken. Scholen, verenigingen en andere partijen tonen veel initiatief om op hun eigen manier geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Natuurlijk willen zij allemaal hun eigen “moment” tijdens het evenement, zodat zij zichtbaar geld kunnen doneren of op een andere manier aandacht kunnen vragen voor het vluchtelingenprobleem. Wij willen hen hierbij ondersteunen waar nodig", zegt Sanne Habets, contactpersoon publieksacties/communicatie vanuit NHTV.

Portocabine
Op de Grote Markt staat dit jaar, naast het Glazen Huis, een aantal portocabines waarin het thema vluchtelingen tot uiting komt. Een groep studenten van NHTV past beleving toe om de bezoekers de gevoelens van vluchtelingen te laten beleven. NHTV is gespecialiseerd in het creëren van belevenissen ofwel imagineering. De studenten zijn bezig met het concretiseren van de portocabine waarbij sponsoren worden benaderd die de invulling faciliteren. De precieze invulling wordt later bekend gemaakt door NHTV.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!