STRTFSTVL VIPS in DeFabriqueSTRTFSTVL VIPS in DeFabrique
Back Back Nieuws

STRTFSTVL VIPS in DeFabrique

20 december 2019

Speciaal voor opdrachtgevers van zakelijke evenementen wordt tijdens STRTFSTVL Showcase in DeFabrique op maandag 17 februari, STRTFSTVL VIPS georganiseerd, een exclusief event arrangement. 

Verrassende acts

Een bijzondere show met verrassende acts geschikt voor de zakelijke markt. Voor de opening van een nieuw pand of als verrassend intermezzo tijdens een congres. Een act als oppepper, met of zonder branding. Acts waarmee je het verschil maakt!

Inspirerende sprekers

Naast de show hebben we inspirerende sprekers die hun expertise met je delen: Wat is het risico als je een verticale muurdans boekt? Is een act uit het buitenland duur? Hoe past een act bij de totale beleving van een eventconcept? Na de show kun je tijdens de lunch netwerken met je collega opdrachtgevers en kennis maken met de artiesten. Bijvoorbeeld om een op maat gemaakte act te bedenken voor je aankomende event. Afsluitend kun je over ons festival lopen, nog meer voorstellingen zien en de sfeer proeven. 


Geef je op als je STRTFSTVL VIPS wilt meemaken. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit arrangement. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!