STRTFSTVL Showcase 2023 STRTFSTVL Showcase 2023
Back Back Nieuws

STRTFSTVL Showcase 2023

06 februari 2023

Meer dan honderd optredens in twee dagen, dat is STRTFSTVL Showcase 2023. STRTFSTVL Showcase is een internationale artiestenbeurs in de vorm van een festival en brengt vele premières en topartiesten uit binnen- en buitenland.

DRU Industriepark Ulft

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2023 vindt de zevende editie van STRTFSTVL Showcase plaats. Twee dagen lang zijn in DRU Industriepark - Ulft meer dan honderd optredens te zien met straattheater, acrobatiek, jongleurs en fantastische muzikanten. STRTFSTVL Showcase is een promotiefestival én beurs voor straattheater, variété, circuskunsten, luchtacrobatiek, dans, muziek en nog veel meer. We presenteren het beste dat Nederland te bieden heeft, aangevuld met topartiesten en bijzondere acts uit het buitenland.

Inspiratie voor eventprofessionals

Met promotie-optredens van Cia La Tal met de hilarische Incredible Box, Cia Pagan met een sprookjesachtige ervaring, de dolle clowns van Eccentrici Dadarò, een spectaculaire Chinese Pole act van Mistral, een prachtige steltenact van Stiltlife, de schitterende klanken van de Glazendraaier, de poëtische schoonheid van Ambae Company en nog vijftig andere acts uit binnen- en buitenland brengt STRTFSTVL inspiratie voor eventprofessionals, festivalprogrammeurs en meetingplanners.

STRTFSTVL Showcase 2023 is een evenement waar je als eventprofessional, festivalprogrammeur of meeting planner bij moet zijn!  Professionele bezoekers kunnen zich tot 15 februari gratis aanmelden met de kortingscode eventprof2023

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!