Back Back Nieuws

strtfstvl showcase 2015 voor festivals en evenementenwereld in Zuiderstrandtheater

06 januari 2015
In en om het Zuiderstrandtheater in Den Haag zullen 2 en 3 maart meer dan honderd optredens plaatsvinden van artiesten uit binnen- en buitenland. strtfstvl showcase 2015 wordt de plek waar (straat)artiesten, acrobaten, entertainers, muzikanten en diverse leveranciers (catering, festival-apps, product branding, beveiliging, podiumbouw, decorbouw, tenten etc) zich zullen presenteren aan een professioneel publiek van impresario's, festivalprogrammeurs, eventmanagers en anderen. strtfstvl showcase 2015 is voor zowel festivals als de evenementenwereld.

Programma
Er worden tussen de 1.000 en 3.000 eventprofessionals verwacht, van eventmanagers tot impresario’s, festivaldirecteuren en programmeurs. Verder zullen er tijdens de variété-avond op maandag van 20.00 – 22.00 uur nog zo'n 500 liefhebbers aanschuiven om het allemaal mee te maken. Natuurlijk komt er een strtfstvl-gids waarin alle deelnemers een plaatsje krijgen, er komt informatie op de website en ook via sociale media zal er veel aandacht zijn voor de deelnemers aan strtfstvl showcase 2015. De combinatie van veel optredens en een (beperkte) beursvloer waar aanbieders en artiesten potentiële klanten kunnen ontmoeten maakt strtfstvl showcase 2015 tot een evenement dat je niet wilt missen.

Deelnemen
strtfstvl showcase 2015 is nog op zoek naar enkele mooie nieuwe acts. Artiesten krijgen na goedkeuring een stand en de gelegenheid om een optreden te geven. Aanmelden kan via de website. Deelname aan strtfstvl is voor toeleveranciers mogelijk vanaf 750 euro excl. btw. Bedrijven kunnen onder bepaalde voorwaarden ook partner worden in ruil voor hun diensten (beveiliging, geluid en licht, standbouw, horeca etc.).

Foto: Duo Masa

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!