STRTFSTVL Showcase!STRTFSTVL Showcase!
Back Back Nieuws

STRTFSTVL Showcase!

28 december 2023

Op 3 en 4 februari vindt de achtste editie van STRTFSTVL Showcase plaats bij DRU Industriepark, de prachtige industriële locatie in Ulft in De Achterhoek: om de hoek! STRTFSTVL Showcase is dé promotiebeurs voor eventmanagers en festivalprogrammeurs om inspiratie op te doen voor je event of festival. Er komen tientallen acts voorbij die live optreden, waardoor je de kans hebt om in één dag te zien of een act geschikt is voor je evenement of festival.

Inspiratie door acts

Acts voor congressen, meetings, personeelsuitjes, kerst, productlanceringen, geschikt voor kinderen etc, alles komt voorbij. Wil je iets op maat laten maken? Bespreek het met de aanwezige artiesten en je stuit ongetwijfeld op iets waarmee je je gasten kunt verrassen. Wil je een pand in het zonnetje zetten? Boek een op maat gemaakte verticale dans tegen het gebouw. Randprogrammering nodig voor je festival? Kom dan zeker langs en laat je inspireren door artiesten uit heel Europa. 

Het festival zonder klinkers

Zoek je entertainment of een act waarmee je afwijkt van het geijkte? Dan is kom STRTFESTVL showcase, het festival zonder klinkers, de plek waar jij inspiratie opdoet. STRTFSTVL Showcase presenteert straattheater, variété, circuskunsten, luchtacrobatiek, dans, muziek en nog veel meer. STRTFSTVL Showcase presenteert acts die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden. De STRTFSTVL Showcase duurt beide dagen van 11.00 – 19.00 uur. Professionals kunnen hier hun ticket kopen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!