Back Back Nieuws

Strijd om wereldrecord Champagne toren

27 augustus 2007
Eventinvest vernam enigzins verrast dat op 12 september tijdens de officiële heropening van de Zeelandhallen in Goes, de huidige wereldrecordhouder champagne toren bouwen Luuk Broos een poging gaat doen om zijn wereldrecord van 39.711 glazen te verbeteren. Dit is precies negen dagen voordat Eventinvest in het PWA Silverdome te Zoetermeer op 21 september onder leiding van oud recordhouder Jeroen van Craaikamp, ook een poging doet om een nieuw wereldrecord champagne toren bouwen te vestigen.

Van Craaikamp kan het record in Goes al binnen een week verbeteren. Eventinvest is er op gericht het record substantieel te verbeteren en wordt een gezonde competitie opgebouwd door elkaar volgtijdig een recordpoging te gunnen. Om het competitie element te versterken heeft Eventinvest in samenspraak met alle betrokkenen besloten haar record poging te verplaatsen naar begin 2008. Ter gelegenheid van het wereldrecord in Zoetermeer organiseert Eventinvest voorafgaandonder leiding van Herman den Blijker een besloten gala charity diner ten behoeve van de Doe Een Wens Stichting. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.


Het initiatief in Zoetermeer is een onafhankelijk initiatief met een aantal partners en leveranciers. Alle deelnemers aan dit evenement stellen hun producten en diensten dan ook tegen kostprijs en sommigen zelfs gratis ter beschikking om de opbrengst ten behoeve van Doe Een Wens te maximaliseren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!