Back Back Nieuws

Strandvolleybal.net viert 10e editie... Laatste kans op deelname!

26 augustus 2010
Strandvolleybal.net viert aanstaande zaterdag haar tiende editie op het strand van Wijk aan Zee bij Het Strandhuis. Het sportieve evenement, dat uitsluitend bestemd is voor medewerkers van internetbedrijven, is naar zeggen het meest gezellige en grootste (outdoor) online media event. 'De hele Nederlandse Internet Beau Monde komt chillen, hangen, borrelen, netwerken, blokarten en natuurlijk een beetje volleyballen op het strand,' aldus organisator Govert van Eerde. 

Mooi programma
Er is een groot aantal extreme (watersport) activiteiten; zo kan er gebruik gemaakt worden van een powerboat, kajaks en rafts. Ook staat een jacuzzi klaar om de spieren te ontlasten en voor de echte daredevils er is een acrobungy jump. Verder kunnen alle deelnemers / sponsors rekenen op een uitgebreide lunch en een beach bbq met overheerlijk vlees, verse vis en frisse salades. Om de (sportieve) dag goed af te sluiten staan DJ's Hitmeister D., Brian S. en MC Dan Stezo klaar achter de draaitafels voor een groots BeachParty.

Earth Water en World Food Programme
Dit jaar werkt Strandvolleybal.net samen met Earth Water en het World Food Programme. Een groot gedeelte van alle opbrengsten gaat naar het goede doel. Sterker nog, niets van de opbrengsten blijft bij de organisatie. In 2008 leverde het toernooi 50.000 euro op voor Earth Water. Op de website is te zien waar het geld terechtkomt.  

Niet mee willen ballen, wel mee willen feesten? Dat kan.
Losse entreekaarten voor de lunch e/o de bbq e/o de beachparty zijn te bestellen. Er is geen kaartverkoop aan de deur.  


Laatste kans op deelname!
Het is nog mogelijk om dagsponsor te worden en een team samen te stellen voor deze jubileumeditie. Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht bij Govert van Eerde: [email protected] of via 0641902227.
 
Foto: jellejanvanveelen.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!