Back Back Nieuws

Strandplaats Nederzandt klaar voor de winter

05 november 2011
De komende winter is Strandplaats Nederzandt omgebouwd tot een besneeuwd winterplein aangekleed met dennebomen, vuurtjes, loungebanken met warme dekentjes , schapenvachtjes en rondslingerende ski’s. Voor de gezellige (buiten)ontvangsten en sessies zijn er stalletjes met Gluhwein en warme chocomel. 

(zakenlijke) Borrel in een hottub
Nieuw dit jaar is de gezellige Schirmbar, welke af te huren is voor feesten en partijen, of om gewoon op een mooie winterdag een drankje te drinken. Ook kan iedereen dit jaar gebruik maken van de hottub, waar je met uitzicht op het duinlandschap kunt borrelen en poffertjes kunt eten op het winterplein.

Winterse activiteiten

Met de komst van het winterland zijn er ook weer winterse activiteiten. Zo biedt Nederzandt winterspelen zoals langlaufen, fakkeltochten, beachgolf by night, snowboard simulator, mountainbiken, powerkiten, een winterdroppings met de legertruck of een GPS wandeling in het donker.Ook kan iedereen deelnemen aan wintergames zoals ‘spijkerslaan’ en ‘skibroekgangen’. Aan het einde van het seizoen bepaalt de door internet bijgehouden ranking wie er mooie prijzen in de wacht mag slepen.

Boek je voor de komende winter een winterarrangement, dan biedt Strandplaats Nederzandt een gratis warme chocolademelk als welkomstcadeau aan ter waarde van €3,50 per persoon.

Foto: Marcel Verheggen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!