Back Back Nieuws

Stichting 'One Fine Day' organiseert inzameling met Netwerk Haringparty

07 juni 2014
Stichting ‘One Fine Day’, Zeilschip Bounty en Vishandel Baarssen uit Lelystad hebben op dinsdag 17 juni aanstaande de handen ineen geslagen om gezamenlijk een haringparty te organiseren voor het goede doel. Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan stichting ‘One Fine Day’ met als doel nog meer kinderen met een beperking een mooie zeildag te laten beleven.

Het evenement vindt stilliggend plaats van 17:00 tot 20:00 uur op Zeilschip Bounty in de Bataviahaven te Lelystad. Deelnemen aan dit evenement kost slechts €15,- per persoon. Je wordt door de crew ontvangen met  een welkomstdrankje waarbij gekozen kan worden tussen een prosecco, schipperbitter of een oer-Hollandse corenwijn. Vishandel Baarssen zal ter plaatse de haring schoonmaken en beschikbaar stellen, maar ook de niet visliefhebber zal worden voorzien van diverse hapjes. Overige dranken kunnen tegen contante betaling aan de bar worden besteld.

Wil je naast een netwerk evenement ook een bijdrage doen aan het goede doel , dan kun je aanmelden via; Viswinkel Baarssen, Noorderwagenplein 10, te Lelystad of je kunt online reserveren via de individuele arrangementen op www.zeilschipbounty.nl  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!