Back Back Nieuws

Stichting DOEN 2014 organiseert netwerkbijeenkomst in De Nieuwe Liefde

03 februari 2014
Stichting DOEN organiseert om de twee jaar een netwerkbijeenkomst voor haar relaties. Afgelopen editie vond plaats op donderdag 23 januari in De Nieuwe Liefde te Amsterdam. Doel van het evenement was verbinden, inspireren en van elkaar leren. De dag bestond uit zowel plenaire als interactieve programma’s, zo was er onder meer een lezing van hoogleraar Jan Rotmans over transitieprocessen en konden gasten een creatieve workshop volgen over crowdfunding en biomimicry (leren van de natuur).

Samenwerking
Organisatie van het evenement was in handen van De Schepper Campagnes. Projectleider Anouk Wieleman kijkt terug op een geslaagd evenement en prettige samenwerking met de locatie: 'Het was prettig samenwerken; alles liep op rolletjes. Techniek was in alle zalen perfect en de happen waren heerlijk. De extra ruimtes naast de Grote Zaal zijn door hun indeling en uitstraling allemaal geschikt voor zowel grote als kleine groepen, wat handig is als het exacte aantal gasten nog niet bekend is. De grote trap en de hal zijn het middelpunt van het gebouw. Als je deze mooi aankleedt, straalt dat door op het hele event.'

Stichting DOEN werkt aan een leefbare wereld waaraan iedereen kan meedoen en is aanjager van duurzame, culturele en sociale voorlopers. DOEN speelt in op ontwikkelingen waar anderen iets laten liggen en maakt zo vernieuwende ideeën of initiatieven sneller mogelijk. De Nieuwe Liefde was volgens de stichting dan ook de aangewezen locatie voor deze bijeenkomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!