Stiching Ziekte van Pompe kiest voor Grand Hotel Amrâth KurhausStiching Ziekte van Pompe kiest voor Grand Hotel Amrâth Kurhaus
Back Back Nieuws

Stiching Ziekte van Pompe kiest voor Grand Hotel Amrâth Kurhaus

08 augustus 2022

Stichting Ziekte van Pompe zal op 14 oktober haar tweede benefietdiner organiseren en kiest daarbij voor Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Toine van Peperstraten is de host deze avond. Het doel van de stichting en ook het benefietdiner is om aandacht te vragen voor de relatief onbekende ziekte en geld op te halen voor het onderzoeksprogramma Gentherapie. Er worden zo’n 420 gasten verwacht.

Ziekte van Pompe is een relatief onbekende spierziekte. Er is nog geen behandeling die zorgt dat de ziekte overgaat. De spierziekte is progressief. De verschijnselen van de ziekte zijn ernstig en kunnen vanaf de geboorte ontstaan.

Eerste gala groot succes

Het eerste gala werd voor de coronaperiode georganiseerd in Novotel Amsterdam Schiphol Airport. Er werd toen ruim € 60.000,- opgehaald. Deze avond waren er zo’n 300 bezoekers die ook toen onder leiding stond van Toine van Peperstraten.

Keuzen voor Kurhaus eenvoudig

De keuze voor Grand Hotel Amrâth Kurhaus was volgens de voorzitter van de stichting niet al te ingewikkeld. Dimitri Kalaitzis: 'We hebben het hier over een icoon in de Nederlandse hotelmarkt. Iedereen kent het hotel en de balzaal is majestueus. Ik weet zeker dat we hier een mooi feest neer gaan zetten en het is ook wel erg gaaf om te zien hoe enthousiast het team van het hotel is over onze samenwerking.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!