Back Back Nieuws

Sterke verhalen op Visma in Ahoy Rotterdam

29 maart 2010
Ahoy Rotterdam was van 25 tot en met 28 maart dé ontmoetingsplek voor vissers tijdens Visma, de grootste hengelsportbeurs van Europa. 20.321 bezoekers werden vier dagen lang getrakteerd op nieuwe producten, mooie aanbiedingen, verre vakantiebestemmingen en een educatief beursprogramma. Naast een vaste groep hengelsporters deelden ook vrouwen en jeugdige vissers hun sterke visverhalen op de beursvloer.

Jongste bezoekers
Tuigjes maken, onderlijnen knopen, simulatie vissen op de Wii, op de foto met hengelsporticonen Ed Stoop en Marco Kraal, het was allemaal mogelijk voor de jongste bezoekers van Visma. Sportvisserij Nederland had zaterdag en zondag een jeugdplein ingericht waar vrijwilligers de fijne kneepjes van het hengelsportvak met veel plezier bijbrachten aan de hengelsporters van de toekomst.

Toename
Uit cijfers van Sportvisserij Nederland blijkt dat vissen onder jongeren enorm toeneemt in populariteit. Momenteel werpen naar schatting 550.000 Nederlandse jongeren regelmatig een hengel uit. Het toenemende enthousiasme voor hengelsport onder jongeren was duidelijk terug te zien op de beursvloer van Visma.

 

Foto: deweekkrant.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!