Back Back Nieuws

Stephan Nijst wordt chef-kok Auberge du Bonheur

01 februari 2006

Auberge du Bonheur heeft een nieuwe chef-kok. Stephan Nijst gaat de scepter zwaaien in de à la carte-keuken van het gerenommeerde Tilburgse restaurant. De 28-jarige winnaar van de prestigieuze Zilveren Champignon leerde het vak bij verschillende sterrenrestaurants, onder andere bij Paul van Waarden in Rijswijk, Boreas in Heeze en restaurant Bruno aan de Côte d’Azur. Het culinaire team van Auberge du Bonheur werd onlangs nog uitgeroepen tot winnaar van de Zilveren Champignon, de meest prestigieuze kookwedstrijd van Nederland. De kookwedstrijd, die eind vorig jaar plaats had in de Brabanthallen (www.brabanthallen.nl) in ’s-Hertogenbosch, wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Vakwedstrijd Horeaca Tilburg. Stephan Nijst, op dat moment nog sous-chef bij Restaurant Auberge du Bonheur, werd met zijn culinaire creaties als winnaar uitgeroepen. Zijn collega Paul van Gestel werd winnaar van De Contente Mens 2005, de prijs voor gastheerschap in al zijn facetten op het allerhoogste niveau. Informatie: www.bonheurhorecagroep.nl

Foto: links Paul van Gestel en rechts Stephan Nijst

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!