Back Back Nieuws

Stemsysteem Avint komt met web-versie

07 januari 2016
Avint is een bekende speler in de wereld van stemsystemen en wordt vaak ingezet tijdens events. Het doel is dan om bezoekers bij de presentatie te betrekken of achter de mening van het publiek te komen. Dit doet men door de bezoekers live vragen te stellen die men direct kan beantwoorden via hun eigen smartphone. De resultaten worden vervolgens meteen weergegeven op het presentatiescherm voor het gehele publiek.

Dat Avint de afgelopen maanden niet stil heeft gezeten is wel duidelijk. Naast de aanvragen die eind vorig jaar nog even snel binnenstroomden, werd er ondertussen ook al enige tijd gewerkt aan een nieuw product genaamd Avint Web!

Avint Web
Met de introductie van Avint Web is de stemtoolaanbieder helemaal compleet. De web-variant geeft klanten de mogelijkheid om nu ook online te stemmen via een reguliere WiFi-verbinding. Dit maakt de web-versie uitermate geschikt voor de wat kleinere bijeenkomsten en wanneer er op verschillende plekken in de wereld tegelijkertijd moet worden gestemd. Bovendien is Avint Web helemaal zelf te bedienen en qua vormgeving te customizen. Zo heeft de organisator zelf de touwtjes in handen. Om zelf aan de gang te gaan heeft Avint een tutorialkanaal opgezet waar stap voor stap alles wordt uitgelegd hoe men te werk moet gaan. Erg handig. Mocht het toch niet lukken? Dan is er altijd nog de helpdesk. Zo staat de klant er dus nooit alleen voor.

Helemaal leuk is dat Avint naast de nieuwe web-variant, ook een gratis trial-versie beschikbaar stelt. Zo kan men het de tool zelf een keer uitproberen voor bijvoorbeeld een kleine bijeenkomst of vergadering.

Avint Pro
Door de komst van Avint Web, is het reeds bestaande product onder de naam ‘Avint’ dan ook van titel veranderd naar Avint Pro. De pro-versie is en blijft nog steeds de beste keuze voor grotere evenementen en bijeenkomsten, omdat het werkt met een eigen netwerk waardoor je nooit problemen krijgt met een haperende internetverbinding van de locatie. Ook is het extra veilig, omdat het netwerk niet in contact komt met internet. Een ander groot voordeel is natuurlijk dat Avint Pro wordt bediend door een Avint operator. Zo hoeft de organisator van het event helemaal niks te doen, en kan hij/zij zich richten op andere belangrijke zaken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!