Back Back Nieuws

Stempels multifunctionele vergaderlocatie

25 juni 2007
Stempels, midden in het monumentale hart van Haarlem, biedt meerdere vergaderzalen met tal van mogelijkheden. Naast het gebruik maken van de smaakvolle zalen bestaat er na de vergadering de mogelijkheid voor de gasten om te eten in het restaurant of een drankje te doen in het café. Mochten de gasten te ver van huis zijn, kan er een kamer in het hotel gereserveerd worden om de dag sfeervol af te sluiten.

  

Stempels is gevestigd in de voormalige drukkerij en lettergieterij Koninklijke Joh. Enschedé. In juni 2005 kopen Martijn Franzen en Frans van Cappelle de monumentale panden in de binnenstad van Haarlem.

 

Onder leiding van architect Yske Braaksma start in januari 2006 de verbouwing. Daarbij blijft zoveel mogelijk van de oorspronkelijke interieurs bewaard. Uit respect voor het ambacht dat hier drie eeuwen lang werd uitgeoefend, kiezen de nieuwe eigenaren voor de naam “Stempels”. Ook in het logo, de huisstijl en de aankleding wordt een vleugje grafiek gekoesterd. Vanaf juli 2006 ontvangt Stempels zijn gasten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!