Back Back Nieuws

Steigenberger Hotel Group neemt Dorint Hotel Amsterdam-Airport over

09 augustus 2012
Steigenberger Hotel Group heeft ingecheckt op de internationale luchthaven Schiphol in Amsterdam. Met ingang van 1 september 2012 neemt het hotelbedrijf uit Frankfurt het voormalige Dorint Hotel Amsterdam-Airport over en is daarmee naast Frankfurt am Main, ook op een andere internationale luchthaven vertegenwoordigd.

Aanwezigheid op belangrijkste verkeersknooppunten
‘Met het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam breiden wij onze aanwezigheid op de belangrijkste Europese verkeersknooppunten strategisch uit’, licht financieel directeur Matthias Heck van de Steigenberger Hotels AG deze stap in de Nederlandse hoofdstad toe. Volgend jaar wordt er in Berlijn op de nieuwe luchthaven nog een Steigenberger Airporthotel geopend.

Faciliteiten
Het viersterren Superior Hotel op de vierde luchthaven van Europa beschikt over 440 kamers, waaronder 429 tweepersoons kamers, 10 luxe suites en een executive suite, drie restaurants, een Coffee & Wine Lounge, Sports & Media Bar, een fitness- en wellnesscentrum met zwembad van 800 vierkante meter, een binnenplaats met tuin en terras en ook uitgebreide vergadermogelijkheden op 960 vierkante meter.

Meerdere hotels in de planning
Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam is naast het Steigenberger Kurhaus Hotel in Den Haag, het tweede hotel van de Steigenberger Hotel Group in Nederland. Meerdere Steigenberger hotels in ons land zijn gepland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!