Back Back Nieuws

Steenkamer verlaat inPetto

07 januari 2009
Mireille Steenkamer verlaat inPetto kinderevenementen. Na zeven jaar is het volgens Steenkamer tijd voor een nieuwe uitdaging.

Steenkamer: “inPetto bestaat in 2009 zeven jaar en zoals ze wel eens zeggen: ‘Het leven gaat in cirkels van 7 jaar’. Voor mij gaat dat in dit geval op. Na 7 jaar samen met Katja, de beste en meest betrouwbare compagnon die je kan bedenken, inPetto kinderevenementen neergezet te hebben, heb ik besloten mijn werkzame leven een andere wending te geven. Per 1 januari a ben ik compagnon af en gaat Katja alleen verder met inPetto.”

“inPetto staat als een huis en daar zijn wij enorm trots op. De laatste maanden heb ik alleen aan mezelf gemerkt dat ik behoefte heb aan vernieuwing, ‘iets anders’, een nieuwe uitdaging. Het besluit dat ik iets anders wil en een andere invulling wil geven aan mijn leven staat vast en dan kan je dat maar beter direct doen. Voorlopig zal ik beschikbaar zijn als freelance event manager en wil ik mij verder ontwikkelen in fotografie op onder andere evenementen.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!