Stayokay: van renovatie tot roadtrippenStayokay: van renovatie tot roadtrippen
Back Back Nieuws

Stayokay: van renovatie tot roadtrippen

31 mei 2022

Door corona hebben veel mensen ontdekt hoe mooi Nederland eigenlijk is. Ondanks dat reizen naar het buitenland inmiddels weer mogelijk is, wil Stayokay vakantiegangers inspireren om mooie plekjes in eigen land te blijven ontdekken. De hostelketen heeft de afgelopen tijd dan ook niet stil gezeten.

Zo is het hostel in Den Haag gerenoveerd en zijn bij diverse locaties laadpalen voor elektrische auto's geïnstalleerd. Ook is het vanaf nu mogelijk om een roadtrip uit te stippelen bij Stayokay, waarmee vakantiegangers meerdere hostels kunnen vastleggen in één reservering. Tot slot heeft Kasteel Westhove (waarin Stayokay Domburg is gevestigd) een plek bemachtigd in de top 5 van de ANWB kastelenverkiezing.

Roadtrip

Wie van afwisseling houdt, vindt het waarschijnlijk ook leuk om op meerdere plekken te verblijven in één vakantieperiode. Daarom heeft Stayokay het 'Roadtrip'-concept gelanceerd. Hierbij kunnen gasten meerdere hostels voor aansluitende dagen boeken met een route naar keuze. Ook biedt Stayokay inspiratie voor mogelijke routes die men kan kiezen en wat je op de verschillende plekken kan ervaren. Denk aan een rondje Veluwe, een roadtrip langs de Hollandse kust of citytrippen. 

Kastelenverkiezing

Nederland telt nog ongeveer 550 kastelen en meer dan 50 daarvan zijn opengesteld voor bezoekers. Wat de allermooiste is? Hiervoor heeft de ANWB in samenwerking met de Nederlandse Kastelenstichting en de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed een speciale verkiezing in het leven geroepen, waarbij twee Stayokay locaties werden genomineerd. Zo bevindt Stayokay Heemskerk zich in Slot Assumburg en is Stayokay Domburg gevestigd in Kasteel Westhove.

Over Stayokay

Stayokay is de grootste hostelketen van Nederland met 20 verrassende locaties, van de Achterhoek tot Amsterdam. Al sinds 1929 biedt Stayokay (inter)nationale gasten de ideale plek om te overnachten; slapen kan op privé- of gedeelde kamers. Maar ook voor feestelijke en zakelijke events ben je bij Stayokay aan het juiste adres. Stayokay verzorgt jaarlijks bijna een miljoen overnachtingen en wil voortrekker zijn op het gebied van duurzame en sociale initiatieven. Stayokay is aangesloten bij Hostelling International: een netwerk van meer dan 3.000 hostels wereldwijd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!