Back Back Nieuws

Stayokay Soest heropent na kleurrijke metamorfose

23 mei 2012
Na een ingrijpende verbouwing en uitbreiding heeft Stayokay Soest haar deuren weer geopend. Het centraal in Nederland gelegen designhostel heeft 34 kamers, een bar, restaurant en 7 multifunctionele zalen voor bedrijfsfeesten, vergaderingen, trainingen en workshops tot 200 personen. De duurzame, betaalbare eventlocatie ligt midden in de bossen en biedt allerlei mogelijkheden voor outdoor activiteiten.

 

Transparant gebouw

In Nederland is Stayokay al bijna 85 jaar de grootste aanbieder van groeps- en budgetaccommodaties. Het hostel in Soest, vlak bij natuurgebied de Soesterduinen, is getransformeerd tot een modern, transparant gebouw. Daarbij is de oudbouw uitgebreid en verbonden met markante nieuwbouw. Het resultaat is een carrévorm met een besloten, serene patio.

 

Comfortabel overnachten

Stayokay Soest biedt alle moderne faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Alle 34 kamers, met totaal 150 bedden, zijn voorzien van (flexibele) stapelbedden, douche en toilet. Het hostel heeft kamers voor 2 tot 6 personen en is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vergaderingen en teambuilding programma’s. Alle zalen beschikken over een eigen terras.

 

Modern en gastvrij interieur

Stayokay Soest is het eerste hostel in een groene omgeving met het nieuwe interieurconcept van ontwerper Edward van Vliet. Het trendy hostel heeft een strak en modern interieur, met een gastvrije uitstraling. De groene kleur- en materiaalaccenten zijn afgestemd op de bosrijke locatie. Het restaurant is voorzien van een mozaïeken tegelvloer. In de sfeervolle kamers zijn warme natuurtinten gebruikt.

 

Foto: Taco van der Werf

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!