Back Back Nieuws

Stayokay organiseert Wereldweekend voor gezinnen

22 november 2007
Stayokay organiseert met het Rode Kruis en Humanitas voor ongeveer 200 gezinnen, die om welke reden dan ook een moeilijke periode doormaken, een gratis weekendje weg. In het weekend van vrijdag 23 tot en met zondag 25 november 2007 overnachten 600 kinderen en ouders in 10 hostels van Stayokay.

In het hostel kunnen ze deelnemen aan allerlei activiteiten met dans, muziek, knutselen en cultuur. Er zijn voor de gezinnen geen kosten verbonden aan het weekend. Gerda Havertong geeft zaterdag 24 november a.s. het startsein voor het weekend. Stayokay Heemskerk ontvangt tijdens het Wereldweekend 12 gezinnen.

De landelijke aftrap van het weekend is op zaterdagmiddag 24 november in Stayokay Heemskerk dat gevestigd is in Slot Assumburg, een 13e eeuws kasteel. Actrice, zangeres en theatermaker Gerda Havertong zal van 12.30 tot 13.00 uur kinderverhalen voorlezen uit de derde-wereld literatuur en samen met de kinderen zingen en muziek maken.

Naast Stayokay Heemskerk nemen ook de vestigingen in Ameland, Bergen op Zoom, Elst, Maastricht, Nijverdal, Noordwijk, Utrecht – Bunnik, Soest en Texel deel aan het Stayokay Wereldweekend. Het weekend wordt georganiseerd voor (een-ouder) gezinnen met kinderen tot 14 jaar, die het financieel moeilijk hebben of gezinnen die in een sociaal isolement verkeren.

Stayokay is een keten van 30 hostels op verrassend mooie plekjes in Nederland; midden in de stad of juist rustig in de bossen of aan het water. Stayokay is met 30 hostels in Nederland de grootste aanbieder van groeps- en budgetaccommodaties. Stayokay wil toonaangevend zijn op het gebied van logies en maaltijdverstrekking, maar ook structureel en vol overtuiging een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!