Back Back Nieuws

Start nieuwbouw Beachclub Degreez op Event & Leisurepark Fun Beach

12 maart 2015
Gedeputeerde Twan Beurskens zal 13 maart het startschot geven voor de bouw van de eerste permanente beachclub in Limburg. Beachclub Degreez wordt geheel gebouwd in de stijl van de strandpaviljoens zoals we deze kennen aan de Nederlandse kust.

Op palen
Een extra eyecatcher, en bijzondere waarde van het gebouw is de meters lange pier met groot platform in het water. Beachclub Degreez wordt helemaal van hout gebouwd en staat volledig op palen. Rondom de nieuwe beachclub wordt ook een groot wit zandstrand aangelegd. Na verwachting wordt de gehele bouw in 6 weken tijd gerealiseerd. Hierdoor is de oplevering ruim voor het zomerseizoen en kan de club direct in gebruik worden genomen.

Minder seizoensafhankelijk
De nieuwbouw zorgt ervoor dat de exploitatie van Fun Beach het hele jaar door rendabel wordt en dus minder seizoensafhankelijk. Deze ontwikkeling draagt bij aan een stevig fundament voor de verdere professionalisering van deze grote, boven regionale, toeristische trekker in de gemeente Maasgouw.

Initiatief
Dit initiatief is het sluitstuk van de eerste fase van het Nautisch Programma van Eisen welk deze maand afloopt. De voorlopige resultaten van het programma zijn aantrekkelijk; investeringen in de regio zijn aangejaagd, overheid en ondernemers weten elkaar weer te vinden en hebben het vertrouwen terug in de toekomst van het Maasplassengebied. Fun Beach Event & Leisurepark is hier een goed voorbeeld van met een investering van bijna 1,5 miljoen euro gedurende het gehele programma. Een bijdrage van de provincie van 3 miljoen euro zorgde Maasplassen breed voor een eerste investeringsimpuls van 8 miljoen euro.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!