Start kaartverkoop Dit is Parkstad Nacht Start kaartverkoop Dit is Parkstad Nacht
Back Back Nieuws

Start kaartverkoop Dit is Parkstad Nacht

21 maart 2017

De kaartverkoop voor de eerste attractienacht in Limburg is gestart via ditisparkstadnacht.nl. Bezoekers van ‘Dit is Parkstad Nacht’ beleven op 7 april een avond met exclusieve arrangementen, waarmee tot in de late uurtjes unieke avonturen te beleven zijn op meer dan 15 locaties in Parkstad. Gezien de exclusiviteit van de arrangementen is vooraf reserveren gewenst. Daarnaast zijn er enkele attracties die voor een groter publiek geopend zijn.

Meer dan 15 attracties

Attracties in de regio bieden bezoekers, buiten de reguliere openingstijden om, exclusieve arrangementen aan. Een unieke manier om de attracties in Parkstad te beleven. Een stiltewandeling door de Schinveldse Bossen, een nachtelijke klimpartij bij SnowWorld Klimpark, een avondexpeditie bij GaiaZOO, Kasteel Hoensbroek ‘by night’, een proeverij der textuur bij SCHUNCK* of een Keltische fakkeltocht bij het BloteVoetenPark. Het is zomaar een greep uit de vele belevenissen van die nacht. Activiteiten die plaatsvinden in de verschillende Parkstad gemeenten; van Brunssum tot Heerlen en van Kerkrade tot Schinnen.

Start toeristisch seizoen

Met deze attractienacht op 7 april wordt het nieuwe toeristische seizoen ingeluid. Bovendien is het op deze dag precies een jaar geleden dat Parkstad werd uitgeroepen tot beste reisbestemming ter wereld en de Tourism For Tomorrow Award in ontvangst nam. Een prestigieuze prijs die de regio onder andere won voor de duurzame, toeristische transformatie van 0 naar 368 miljoen euro en 5.800 voltijdse banen in 15 jaar tijd. Een transformatie die mede te danken is aan de samenwerking binnen de regio en die dankzij de ‘Dit is Parkstad Nacht’ voor een groot publiek zichtbaar wordt. Een activiteit die mogelijk jaarlijks terugkeert. Bezoekers ontvangen na afloop een kortingsboekje met aanbiedingen van de deelnemende attracties die ook nog na 7 april doorlopen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!