Back Back Nieuws

Starlive communication & events beleeft eigen Week van de bouw

20 maart 2015
Hoewel de Dag van de Bouw pas op 13 juni is, beleefde Starlive communication & events afgelopen week al haar eigen ‘week van de bouw’ met de organisatie van twee evenementen in deze sector. Zo werd in opdracht van J.P. van Eesteren het hoogste punt van een nieuw labgebouw in het Bioscience park in Leiden op toepasselijke wijze gevierd. De aannemer, architect, wethouder van Leiden en huurders voegden ieder hun eigen identiteit toe aan het DNA van het gebouw tijdens een spectaculaire openingshandeling. Aansluitend vierden relaties en bouwers gezamenlijk het hoogste punt op het dak van het gebouw in een heerlijke voorjaarszon.

Bestuurdersdag van Bouwend Nederland
Twee dagen later organiseerde Starlive de jaarlijkse Bestuurdersdag van Bouwend Nederland met een nieuw concept. Onder het motto ‘Ondernemen met inspiratie’ werden de bestuurders op vernieuwende, interactieve wijze betrokken bij de ontwikkelingen in de bouwsector. Met behulp van hun smartphones en de Buzzmaster werd hun kennis getest en konden zij hun meningen en ervaringen delen. Een aantal ondernemers mochten hun nieuwste technieken, zoals het 3D printen van een huis en andere innovaties presenteren. Na afloop van het congres konden de bestuurders op de innovatiemarkt nader kennismaken met nog veel meer innovaties.

De enthousiaste reacties op de voor de bestuurders verrassende nieuwe opzet varieerden van ‘een zeer inspirerende dag’ tot ‘de beste Bestuurdersdag, die ik tot nu toe heb meegemaakt’.

Kijk voor een impressie van de dag:


Foto: Viering hoogste punt labgebouw in opdracht van J.P. van Eesteren

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!