Back Back Nieuws

Standruimte op Festivak 2013 uitverkocht

28 oktober 2013
Festivak, vakbeurs en ontmoetingsplek voor de gehele publieksevenementenbranche, is tot de laatste vierkante meter uitverkocht. ‘Voor de 17e editie zal alles uit de kast worden gehaald om een verrassend, innoverend en inspirerend samenzijn te presenteren en met ruim 200 exposanten bieden we een verrassend en divers programma,’ aldus de organisatie.

In hal 7 van Jaarbeurs Utrecht kun je op 13 en 14 november op de beursvloer van meer dan 10.000 m² kennismaken met bijna 200 leveranciers die evenementen naar een (nog) hoger niveau kunnen tillen. Laat jezelf daarnaast informeren door inhoudelijke lezingen: diverse interessante programma’s, met onderwerpen als crowd management, social media, persoonlijke ontwikkeling van event managers, ticketing, beveiliging en de wetswijziging van de alcoholleeftijd.

De diversiteit is groter dan bij de voorgaande edities en Festivak grossiert bovendien in de nieuwe trends. Want tegenwoordig staan organisatoren voor een steeds grotere uitdaging om een kwalitatief hoogstaand event neer te zetten. De bezoekers stellen hogere eisen en de vraag naar unieke en grensverleggende oplossingen neemt alleen maar toe. Festivak is daarom trots om met een uitverkochte Jaarbeurs het vizier op de toekomst te richten en nodigt je uit hieraan deel te nemen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!