Back Back Nieuws

Stagiaire OCEANDIVA gaat voor titel Reiswerk Talent Award

25 mei 2016
De 21-jarige Eva van der Cruijsen is samen met andere top-stagiair(e)s geselecteerd om deel te nemen aan de ReisWerk Studenten Challenge 2016. Onder het motto ‘Discover your talents’ neemt het programma de circa 60 excellente studenten gedurende een week mee naar Ohrid, Macedonië, waar zij kennis maken met de carrièremogelijkheden en specialisten binnen de reis- en vrijetijdsbranche. Tijdens de trip maakt zij kans op het winnen van de Reiswerkgame en/of de Reiswerk Talent Award, die haar een ticket naar het ANVR-congres 2016 kan opleveren.

Trotse werkgever
OCEANDIVA is heel trots dat ‘hun’ Eva is verkozen en geven haar uiteraard alle support voor deze te gekke en tegelijkertijd leerzame trip. ‘Maar wij wisten natuurlijk al láng wat voor vlees wij in de kuip hadden,’ aldus Mandy Berding, General Manager OCEANDIVA. ‘We hebben haar dan ook gevraagd om na haar stage als Event Manager in het vaste team te komen werken!’. Eva is al actief als Event Manager en draait ook al zelfstandig projecten. ‘Een jong en dynamisch bedrijf vraagt om generatie Y & Z-studenten. Wij investeren graag in mensen zoals Eva; ambitieus, vol frisse energie en met het DIVA-DNA!’, aldus Mandy.

Programma met hoge media-attentie
Tijdens het programma worden belangrijke sprekers uit de reis- en vrijetijdsbranche ingevlogen om de studenten mee te voeren naar de wereld van reizen en toerisme, zoals marktleider TUI Nederland en ondernemersvereniging ANVR. Enkele BN’ers die binnen de doelgroep grote bekendheid genieten, zullen het programma hosten, zoals Sebastiaan Labrie; onder andere presentator bij het BNN-programma ‘3 op Reis’ en Discovery Channel.

Hogeschool InHolland en Hogeschool Tio hebben vanuit hun expertise bijgedragen aan de inhoud van het programma. Daarnaast zal een groot aantal andere specialisten de studenten bijstaan, inspireren en aan het werk zetten tijdens de ‘werkvakantie’! 
Het event heeft elk jaar veel bekijks en sponsoren als Schiphol en Sunny Cars verbinden daarom graag hun naam aan de experience.

Vliegende start carrière 
Zelf zegt Eva het volgende over de Challenge en haar carrière die opeens een vlucht neemt: ‘Te gek dat ik de kans krijg om met deze interessante mensen naar deze trip te gaan en ik ga m’n best doen die titel voor Reiswerk Talent Award in de wacht te slepen. Én dat ik een baan aangeboden heb gekregen is natuurlijk helemaal fantastisch! OCEANDIVA is in mijn ogen een uniek bedrijf dat keer op keer blijft verrassen. Als nieuwe Event Manager wil ik steeds weer een nieuw, bijzonder evenement neerzetten voor onze klanten en streven naar perfectie.’

Ze heeft ook al een idee voor de vervolgstappen die ze wil zetten in haar carrière: ‘Ik wil graag groeien in mijn functie en me verder ontwikkelen op het gebied van leiding geven, het ontwikkelen van mijn organisatorische kwaliteiten en… mijn passie voor reizen blijven voeden en opstoken!’ Bij OCEANDIVA is Eva van harte welkom deze kansen te grijpen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!