Back Back Nieuws

Stage Events introduceert Flynth

28 mei 2008
Stage Events verzorgde de lancering van de nieuwe naam van LTB Adviseurs en Accountants BV: Flynth. Het evenement werd in samenwerking met het vaste reclamebureau van Flynth, Campagne Communicatie, in april in het Event Centre Aalsmeer georganiseerd.

Oseven serveerde tijdens het walking dinner smaakvolle, aromatische gerechten zoals onder andere Spaanse tapas, pasta’s en Aziatische noodles. De buffetten bevonden zich op verschillende locaties door het hele pand zodat de gasten overal van een hapje konden genieten.

Later die avond brak met een spectaculaire lasershow het moment suprème aan: LTB wordt Flynth. Het feest kon nu echt beginnen en diverse topartiesten gaven acte de presence. De drie ‘Idols-titanen’ zongen hun gouden keeltjes schor en in het Grand Cafe zorgde dj J-Licious voor de hedendaagse house sound.

In de Piano Bar was een totaal andere setting: Nina Ebbenhout op de piano, ingetogen en fraai.In de Big Apple vlogen de pannen van het dak met de partyband van Nederland Sonny’s Inc. samen met special guest Franklin Brown.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!